BMW X6M 575Le Chiptuning
BMW X6M 575Le Chiptuning motor optimalizálás

BMW X6M 575Le chiptuning / motoroptimalizálás az egyik legmodernebb 4×4 teljesítménymérő fékpadon hangolva, teljesítményméréssel igazolva, a biztonságos tűréshatárokat szigorúan betartva.

 

Műhelyünkbe érkezett egy BMW X6M 575Le típus. A BMW gyár egyik csúcsmodellje érkezett hozzánk a fékpadra. V8 motor Twin turbo, cross bank exhaust manifold megoldással. Ezeknél a motoroknál a gyenge pont a magas hőmérséklet.
A motor elrendezése révén a turbó a motor tetejére, középre került, így a motortérben hatalmas hőterhelés van. A műszeres átvizsgálás után következhetett a teljesítménymérés és közben a paraméter adatok kigyűjtése a motorból. A diagnosztikai átvizsgálás és adatelemzést követően kezdődhetett a következő munkafázis.

A gyári teljesítménytől alul maradva.40Le-vel mértünk kevesebbet a gyári adattól. Kisebb átalakítás után a beállítás végére így is nyertünk +115Le teljesítményt és +129Nm nyomatékot. A motor nagyobb teljesítményéhez a 8HP70 váltót is hozzá állítottuk, gyorsabb váltási időkkel kombinálva.


BMW X6M 575Le motoroptimalizálás fékpadon


 

A beállítás után az autó, megújult erővel távozott műhelyünkből.

 

A teljesítménymérés adatai:

Gyári DYNO mért Optimalizált
LE 575Le 535Le 650Le
NM 750Nm 729Nm 858Nm

 

 

BMW X6M 575Le DYNO fékpadi mérés
BMW X6M 575Le DYNO fékpadi mérés

 

Ha BMW X6M 575Le chiptuning érdekel, akkor miért minket válassz?

Azoknak a BMW X6M tulajdonosoknak a pozitív visszajelzése és értékelése alapján tájékozódhatsz az általunk kínált, optimalizált beállítások minőségéről, akik már megtiszteltek minket bizalmukkal és eljöttek Táti műhelyünkbe.

 

BMW X6M Chiptuning

Miben vagyunk mások és mennyivel kapsz többet egy sima chiptuningnál?

 

 • Számunkra elsődleges fontosságú egy tartós és biztonságos, optimalizált chiptuning beállítás minden BMW X6M 575Le esetén.
 • Nincsenek kihelyezett műhelyeink más városokban, mert hisszük, hogy minőségi munkát csak házon belül lehet végezni, külsős alkalmazottak nélkül!
 • Több ezer autó teljesítménymérésen vagyunk túl, így Magyarországon az egyik legnagyobb fékpados teljesítménymérési tapasztalatával rendelkezünk.
 • 2003 óta foglalkozunk autók motorjának optimalizálásával, fogyasztás csökkentésével.
 • 2006 óta kizárólag DYNO fékpadon hangoljuk az autókat és hisszük, hogy egy jó beállításhoz ez szükséges.
 • Több ezer autó teljesítménymérésen vagyunk túl, így Magyarországon az egyik legnagyobb mérési tapasztalattal rendelkezünk, ha BMW X6M chiptuningról van szó.
 • Optimalizált, azaz egy finomra hangolt chiptuning beállítást kapsz.
 • Nem erőltetünk ki olyan teljesítményt, ami nem reális és nem illeszkedik az autód állapotához.
 • Minden optimalizálási folyamat műszeres kontroll mérésekkel történik.
 • A beállításokat a legmodernebb 4×4 DYNO teljesítménymérő padon hangoljuk optimálisra.
 • A legújabb műszereket és technológiát használjuk a beállítások során, így autódat a legnagyobb biztonságban tudhatod.

Ha szeretnél Te is egy optimalizált, nem széthajtós beállítást az autódra, vagy lemérni a teljesítményét, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk. Nincsenek sablon programok! Minden beállítást az adott autó állapotához igazítunk fékpadon, a kérésednek illetve a lehetőségeknek megfelelően, folyamatos műszeres kontroll mérésekkel!