Chiptuning Eger – Motoroptimalizálás

Chiptuning Eger

 

Chiptuning Eger

 

Eger város közelében keresel profi chiptuning műhelyt?

 1. ahol biztos kezekben tudhatod az autódat?
 2. ahol biztos lehetsz abban, hogy autód a maximális odafigyelést kapja?
 3. ahol a legújabb műszerekkel visszaellenőrzött és fékpadon kontrollált motoroptimalizálást kapod?

 

 

A jó hír az, hogy a feltételeknek megfelelő chiptuning műhelyt megtaláltad.

Viszont az összes feltétel megfeleléséhez el kell jönnöd:

 Tátra

AET Chiptuning az Optimális Erő

Az Optimális Erő

 

➡️Eger város közelében is csinálnak tuningot, MIÉRT mennék HOZZÁTOK?

 

 

 

Miért nem végzünk Eger városában chiptuningot, vagy miért nincs kihelyezett chiptuning kirendeltségünk?

 

A válasz egyszerű: nem hiszünk abban, hogy egy kirendelt helyen, vagy az út szélén egy parkolóban, benzinkút parkolójában ugyanolyan odafigyeléssel lehet elvégezni a chiptuningot, mint egy erre szakosodott, felkészített és kifejezetten erre a fejlesztési célra épült műhelyben itt nálunk Táton. Abban sem hiszünk, hogy egy kirendelt alkalmazott ugyanolyan odafigyeléssel és lelkiismerettel végzi el a munkát. Pedig ennél a munkánál a tudás, a tapasztalat és a maximális figyelem a minimális feltétel.

 

Eger nincs tőlünk messze!

Itt nálunk Táton minden autót úgy kezelünk, mintha a sajátunk lenne, ugyanolyan törődést és odafigyelést kap. Rendelkezünk az összes szükséges műszerrel és 4×4 teljesítménymérő paddal, valamint 18 év chiptuning tapasztalattal.

 

 

Táti műhelyünkön kívül lehetetlen ugyanazokat a fontos személyi, tárgyi feltételeket biztosítani és ami a legfontosabb, a teljesítménymérés sem kivitelezhető. Az utcán szaladgálós teljesítménymérést én nem sorolom az elfogadható mérések közé.

 

Miért érdemes eljönnöd Tátra? Miben van az előnyünk?

 

 • 2003 óta a Chiptuning szakmában
 • DYNO padon fejlesztünk 2006 óta
 • Az egyik legrégebbi chiptuning műhely vagyunk, akik teljesítménymérő padot használtak a kezdetektől, így az egyik legnagyobb mérési tapasztalattal rendelkezünk.
 • Több ezer DYNO fékpadon tesztelt beállítás
 • Több ezer elégedett Ügyfél
 • Folyamatos műszeres kontroll
 • Egyedi beállítások minden autónál
 • 4×4 DYNO fékpad
 • Elérhető árak
 • Garancia a munkára

AET Chiptuning – Ecotuning Eger városában most nem lehetséges, de nem kell megijedned, ha egy biztonságos motoroptimalizálást szeretnél autódra.

 

Nem vagyunk túl messze Eger városától. Magyarország nem túl nagy ország és az úthálózata is aránylag megfelelő. Így időben nincsenek túl nagy távolságok. Nagyon sok autó járt már nálunk Eger környékéről, de a környező országokból is gyakoriak az Ügyfeleink. Több Ügyfél érkezett már hozzánk chiptuningra, egy optimális beállítás miatt többek között a további országokból is: Ausztria, Románia, Szlovákia, Csehország, Németország, Anglia, Hollandia.

 

Ezért nincs kihelyezett chiptuning műhelyünk Eger városában.

 

Ha szeretnél Te is egy optimalizált, nem széthajtós beállítást az autódra, vagy lemérni a teljesítményét, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk. Nincsenek sablon programok! Minden beállítást az adott autó állapotához igazítunk fékpadon, a kérésednek illetve a lehetőségeknek megfelelően, folyamatos műszeres kontroll mérésekkel!