Szaktudás, tapasztalat, odafigyelés, referencia, megbízhatóság, biztonság, korrekt hozzáállás, megfizethető árak. Neked fontosak ezek a dolgok?

Mi alapján döntöd el, hogy kire bízod az autód optimalizálását? Melyik kategóriába sorolod magad?

1. Akinek a minőség és a biztonságos beállítás nem szempont, csak minél olcsóbb legyen az a lényeg. A 10.000Ft.-al olcsóbb ajánlat is megéri a kockázatot.

+1. Alkudozók, akiknek teljesen mindegy mit kapnak, de még az olcsónál is olcsóbb legyen.

Az 1 és a +1 típusú Érdeklődőkkel nem szeretnék sokat foglalkozni. Ők azok, akiknek nem számít, hogy aki hozzányúl az autójukhoz, az szakember legyen, megfelelő tapasztalattal, tudással és műszaki háttérrel. Nem számít semmi, csak minél olcsóbb legyen, nem baj, ha már a sarkon szétesik az autó. Nem kell a teljesítménymérés, neki elég ha valaki azt mondja ~ körülbelül, nagyjából, talán, tól-ig. Nekik meghagyjuk a facebook tunereket.

2. Aki alaposan átgondolja a dolgot, több időt tölt a megfelelő műhely kiválasztásával. Számára fontos, hogy minőségi, biztonságos, finomra hangolt beállítást kapjon a pénzéért. Fontos a fékpados teljesítménymérés és műszeres kontroll a beállításnál.

A 2. típusú Érdeklődő a legalaposabban körbejárja a témát, számba vesz minden érvet és ellenérvet. Árérzékeny, de nem az ár az elsődleges szempont, hanem a lehető legbiztonságosabb és legjobb minőséget szeretné kapni. Fontos számára a korrekt ár és hozzáállás is. Tájékozódik a kiszemelt helyről, referenciákat keres, érdeklődik. Nagy becsben tartja az autóját, a főbb szempont a tartós, biztonságos optimalizálás. Fontosnak tartja, hogy ne hasra ütés szerűen, találomra kitalált beállítást kapjon, hanem az legyen műszerekkel és teljesítménymérő fékpaddal vissza kontrollálva.

3. Akinek a minőség és a profi munka a lényeg, a pénz annyira nem számít.

A 3. típusú Érdeklődő az, akinek a legfontosabb a profi hozzáállás és minőség. Az ár csak másodlagos tételként szerepel. Számukra fontos, hogy az autó beállítását szakember végezze, profi eszközökkel.

Érdeklődőket a 2-3 Ügyfélkörből várunk!

Honnan tudhatod, hogy NEM velünk szeretnéd az autódat beállíttatni?

Ha ezek közül bármelyik gondolat megfordult a fejedben, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem mi vagyunk a megfelelőek számodra:

  • Ha valahonnan kapok olcsóbb ajánlatot, akkor azt választom
  • Mindegy, csak közel legyen
  • A teljesítménymérés nem fontos
  • Az utcán „rohangálós” teljesítménymérés megfelel számomra, az is pontos
  • Nem számít a szakmai végzettség és a szakmában töltött idő
  • Teljesítmény mérőpad nélkül is belehet jól állítani
  • Nincs türlmem kivárni az időpontot, nekem azonnal kell, mindegy kitől