Chiptuning Szeged – Motoroptimalizálás

Chiptuning Szeged

 

Chiptuning Szeged

 

Szeged város közelében keresel profi chiptuning műhelyt?

 1. ahol biztos kezekben tudhatod az autódat?
 2. ahol biztos lehetsz abban, hogy autód a maximális odafigyelést kapja?
 3. ahol a legújabb műszerekkel visszaellenőrzött és fékpadon kontrollált motoroptimalizálást kapod?

 

 

A jó hír az, hogy a feltételeknek megfelelő chiptuning műhelyt megtaláltad.

Viszont az összes feltétel megfeleléséhez el kell jönnöd:

 Tátra

AET Chiptuning az Optimális Erő

Az Optimális Erő

 

➡️Szeged város közelében is csinálnak tuningot, MIÉRT mennék HOZZÁTOK?

 

 

 

Miért nem végzünk Szeged városában chiptuningot, vagy miért nincs kihelyezett chiptuning kirendeltségünk?

 

A válasz egyszerű: nem hiszünk abban, hogy egy kirendelt helyen, vagy az út szélén egy parkolóban, benzinkút parkolójában ugyanolyan odafigyeléssel lehet elvégezni a chiptuningot, mint egy erre szakosodott, felkészített és kifejezetten erre a fejlesztési célra épült műhelyben itt nálunk Táton. Abban sem hiszünk, hogy egy kirendelt alkalmazott ugyanolyan odafigyeléssel és lelkiismerettel végzi el a munkát. Pedig ennél a munkánál a tudás, a tapasztalat és a maximális figyelem a minimális feltétel.

 

Szeged nincs tőlünk messze!

Itt nálunk Táton minden autót úgy kezelünk, mintha a sajátunk lenne, ugyanolyan törődést és odafigyelést kap. Rendelkezünk az összes szükséges műszerrel és 4×4 teljesítménymérő paddal, valamint 18 év chiptuning tapasztalattal.

 

 

Táti műhelyünkön kívül lehetetlen ugyanazokat a fontos személyi, tárgyi feltételeket biztosítani és ami a legfontosabb, a teljesítménymérés sem kivitelezhető. Az utcán szaladgálós teljesítménymérést én nem sorolom az elfogadható mérések közé.

 

Miért érdemes eljönnöd Tátra? Miben van az előnyünk?

 

 • 2003 óta a Chiptuning szakmában
 • DYNO padon fejlesztünk 2006 óta
 • Az egyik legrégebbi chiptuning műhely vagyunk, akik teljesítménymérő padot használtak a kezdetektől, így az egyik legnagyobb mérési tapasztalattal rendelkezünk.
 • Több ezer DYNO fékpadon tesztelt beállítás
 • Több ezer elégedett Ügyfél
 • Folyamatos műszeres kontroll
 • Egyedi beállítások minden autónál
 • 4×4 DYNO fékpad
 • Elérhető árak
 • Garancia a munkára

AET Chiptuning – Ecotuning Szeged városában most nem lehetséges, de nem kell megijedned, ha egy biztonságos motoroptimalizálást szeretnél autódra.

 

Nem vagyunk túl messze Szeged városától. Magyarország nem túl nagy ország és az úthálózata is aránylag megfelelő. Így időben nincsenek túl nagy távolságok. Nagyon sok autó járt már nálunk Szeged környékéről, de a környező országokból is gyakoriak az Ügyfeleink. Több Ügyfél érkezett már hozzánk chiptuningra, egy optimális beállítás miatt többek között a további országokból is: Ausztria, Románia, Szlovákia, Csehország, Németország, Anglia, Hollandia.

 

Ezért nincs kihelyezett chiptuning műhelyünk Szeged városában.

 

Ha szeretnél Te is egy optimalizált, nem széthajtós beállítást az autódra, vagy lemérni a teljesítményét, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk. Nincsenek sablon programok! Minden beállítást az adott autó állapotához igazítunk fékpadon, a kérésednek illetve a lehetőségeknek megfelelően, folyamatos műszeres kontroll mérésekkel!