Golf GTE Plug-In Hybrid Chiptuning

Golf GTE Plug-In Hybrid Chiptuning
Golf GTE Plug-In Hybrid Chiptuning

A Volkswagen csoport egyik népszerű modelljének a hibrid változatát, egy Volkswagen Golf GTE Hybridet optimalizáltuk. Ahogy a nevében is van ez egy félig elektromos és félig hagyományos üzemű gépjármű. Az elektromos hajtás mellett egy  hagyományos 1.4TSI benzines erőforrás kapott helyet 150 lóerővel.

Adatok:

Teljesítmény 204 LE (benzin+elektromos)
Teljesítmény (elektromos) 102 LE
Teljesítmény (benzin) 150 LE
Nyomaték 350 Nm

Golf GTE Plug-In Hibrid Chiptuning

A bonyolult rendszer miatt a teljesítménymérés kissé körülményes volt, jól jött a több éves teljesítménymérési tapasztalat. Rövid idő alatt összeismerkedtünk, majd indulhatott a mérés. Tökéletesen nem lehetett szétválasztani a rendszereket, az elektromos motor mindig rásegített egy picit.

Teljesítmény adatok

Gyári adat: 204LE
DYNO mért adatok: 223LE
AET CHIP : 271LE

Nyomaték adatok

Gyári adat: 350NM
DYNO mért adatok: 396NM
AET CHIP : 462NM

Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybrid a fékpadon.

Mérési eredmény a vékony világos kék és piros gyári programmal, a vastag kék és piros gyári programmal GTE+ módban. Ennyit segít rá a villanymotor a benzines hajtásra alap állapotban.

Golf GTE Benzin + Hybrid

Mérési eredmény a rendelkezésre álló teljes teljesítményt kihasználva GTE+ módban gyári és optimalizált beállítás esetén.

Golf GTE Hybrid mérés csak benzinmotor használatával. Az elektromos motort nem lehetett teljesen leválasztani, az folyamatosan rásegített az alacsony fordulatszámokon.

Ha szeretnél Te is egy optimalizált, nem széthajtós beállítást az autódra, vagy lemérni a teljesítményét, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk. Nincsenek sablon programok! Minden beállítást az adott autó állapotához igazítunk fékpadon, a kérésednek illetve a lehetőségeknek megfelelően, folyamatos műszeres kontroll mérésekkel!

Volkswagen Golf GTE Hybrid Chiptuning