Impresszum

Cégnév: Autó Eco Tuning Kft
Cím: 2435 Tát Törökvész utca 21
Telefon: +36-208-069-818

E-mail: info{kukacjel}aet.hu
Internet: www.ecotuning.hu
Cégjegyzékszám: 11 09 012411
Adószám: 13935971-2-11
A céget bejegyző hatóság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága 2800 Tatabánya, Komáromi u. 4.

Honlap tárhelyét biztosító szolgáltató: Dotroll Kft.
Tárhelyszolgáltató címe: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5
Tárhelyszolgáltató e-mail címe: support@dotroll.com

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak az Autó Eco Tuning Kft 2534 Tát, Törökvész utca 21 , Adószám: 13935971-2-11, továbbiakban, mint Autó Eco Tuning Kft, előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.
Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) az Autó Eco Tuning Kft-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A tartalomszolgáltató által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges. A weboldalon elhelyezett tartalom egyes részei, kizárólag az Autó Eco tuning Kft írásbeli engedélye után lehetséges, de minden esetben fel kell tüntetni az Autó Eco Tuning Kft weboldalára mutató működő linket www.ecotuning.hu megjelöléssel. Minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az Autó Eco Tuning Kft hozzájárulása szükséges.

A felhasznált logók és márkanevek az illető cégek tulajdona, az oldalon való felhasználásuk csak a beazonosítást szolgálják! A szerzői jog továbbra is a jogtulajdonosokat illeti.