Porsche Cayman 2.7DFI Chiptuning javítás
Porsche Cayman 2.7DFI Chiptuning motor optimalizálás

Porsche Cayman 2.7DFI chiptuning / motoroptimalizálás az egyik legmodernebb 4×4 teljesítménymérő fékpadon hangolva, teljesítményméréssel igazolva, a biztonságos tűréshatárokat szigorúan betartva.

 

Műhelyünkbe érkezett egy Porsche Cayman 2.7DFI típus. Nincsenek illúzióim, amikor egy szívómotor chiptuningjáról, teljesítmény növeléséről van szó. Néhány esettől eltekintve, ahol a teljesítményt gyárilag visszafogják és bekorlátozzák a motorban, nem lehet számottevő teljesítmény növekedést kicsikarni, csak mechanikus átalakításokkal.

Az autó már módosítva volt egy idegen tuning által, de a beállítás nem lett túl eredményes, vagy legalábbis nem lehetett tudni pontosan mi is történt, mert „természetesen” a beállítás teljesítménymérő fékpad és mindenféle műszeres kontroll nélkül készült. A készítő által ígért teljesítményre már pontosan nem emlékszem, de valahol jóval a realitások felett volt.

Most lássuk a fékpad nélküli beállítást, teljesítménymérő padon vizsgálva. Az autót lemértük azzal a programmal, amivel jött, majd egy szoftver frissítés után, már gyári programmal ismét lemértük.

Íme az eredmény: A két beállítás egy grafikonon látható és azért nem látod az élesen különválasztható görbéket, mert a két mérési eredmény = EGYFORMA, azaz 0Le teljesítmény növekedés lett.

Porsche Cayman 2.7DFI DYNO fékpadi mérés
A műszeres átvizsgálás után következhetett a teljesítménymérés és közben a paraméter adatok kigyűjtése a motorból. A diagnosztikai átvizsgálás és adatelemzést követően kezdődhetett a következő munkafázis.


Porsche Cayman 2.7DFI motoroptimalizálás fékpadon


 

A beállítás után az autó, már valós teljesítmény növekedéssel távozott műhelyünkből.

Ennél a szívómotornál ez a kb.+10Le növekedés a reális, mechanikus átalakítás nélkül nem lehet többet.

 

A teljesítménymérés adatai:

Gyári DYNO mért Optimalizált
LE 275Le 265Le 274Le
NM 290Nm 290Nm 304Nm

 

Prosche-Cayman-2.7DFI-275LE DYNO mérés Prosche-Cayman-2.7DFI-275LE DYNO mérés

Ha Porsche Cayman 2.7DFI chiptuning érdekel, akkor miért minket válassz?

Azoknak a Porsche Cayman tulajdonosoknak a pozitív visszajelzése és értékelése alapján tájékozódhatsz az általunk kínált, optimalizált beállítások minőségéről, akik már megtiszteltek minket bizalmukkal és eljöttek Táti műhelyünkbe.

 

Porsche Cayman Chiptuning

Miben vagyunk mások és mennyivel kapsz többet egy sima chiptuningnál?

 

  • Számunkra elsődleges fontosságú egy tartós és biztonságos, optimalizált chiptuning beállítás minden Porsche Cayman 2.7DFI esetén.
  • Nincsenek kihelyezett műhelyeink más városokban, mert hisszük, hogy minőségi munkát csak házon belül lehet végezni, külsős alkalmazottak nélkül!
  • Több ezer autó teljesítménymérésen vagyunk túl, így Magyarországon az egyik legnagyobb fékpados teljesítménymérési tapasztalatával rendelkezünk, ha Porsche Cayman chiptuningról van szó, akkor is.
  • 2003 óta foglalkozunk autók motorjának optimalizálásával, fogyasztás csökkentésével.
  • 2006 óta kizárólag DYNO fékpadon hangoljuk az autókat és hisszük, hogy egy jó beállításhoz ez szükséges.
  • Optimalizált, azaz egy finomra hangolt chiptuning beállítást kapsz.
  • Nem erőltetünk ki olyan teljesítményt, ami nem reális és nem illeszkedik az autód állapotához.
  • Minden optimalizálási folyamat műszeres kontroll mérésekkel történik.
  • A beállításokat a legmodernebb 4×4 DYNO teljesítménymérő padon hangoljuk optimálisra.
  • A legújabb műszereket és technológiát használjuk a beállítások során, így autódat a legnagyobb biztonságban tudhatod.

Ha szeretnél Te is egy optimalizált, nem széthajtós beállítást az autódra, vagy lemérni a teljesítményét, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk. Nincsenek sablon programok! Minden beállítást az adott autó állapotához igazítunk fékpadon, a kérésednek illetve a lehetőségeknek megfelelően, folyamatos műszeres kontroll mérésekkel!