Cégtörténet

Kik vagyunk, mivel foglalkozunk? Mi a filozófiánk? Mióta vagyunk a szakmában?

„Számunkra a folyamatos műszeres kontroll, mindig alapfeltétel volt.”

„…így 2006-ban már azon kevesek közé tartoztunk, akik teljesítménymérő DYNO fékpadon végezték a beállításokat.”

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzak.

Huzsvár Károly vagyok, az Autó Eco Tuning Kft ügyvezető technikusa.

1992

Finommechanikai és Automatizálási Technikus képesítés megszerzése.

1994

Mivel mindig is az autótechnika érdekelt, ezért célirányosan elvégeztem a Gépjárműtechnikai szerelők, Autóelektronikai szakát is.
Lényegében együtt fejlődtem az autótechnikával és a megjelenő számítógépes vezérlésekkel. A technika rohamos fejlődésével, már látható volt, hogy számítógépes ismeretek nélkül a jövő nehezen képzelhető el, így az irányvonal adott volt.
Az autókban található egyre több elektronika szükségessé tette, a műszerezettség fejlesztését, a keletkező hibakódok lekérdezhetőségét. Így kezdetben ezen az autódiagnosztikai területen kezdtünk előrelépni.

2001

Részt vettünk több autódiagnosztikai műszer fejlesztésében és kidolgozásában is. Ezzel szinte egyidejűleg egyre több igény jelentkezett az autó motorok precíz beállítására és optimális működtetésére. Ezért több olyan műszer került beszerzésre, amivel ezek a paraméterek mérhetők és megjeleníthetők.

2003

Komolyabb fejlesztéseket hajtottunk végre chiptuning és motoroptimalizálás terén. A fejlesztések és tesztelések során egyértelművé vált, hogy a megfelelő beállításokat csak egy olyan komplett mérőrendszerrel lehet elvégezni, ami mérhető formában szolgáltat adatot az elvégzett munkáról. Ehhez feltétlenül szükséges volt egy görgős fékpad beszerzése.

Chiptuning_1992_ota a szakmában

2006

A fejlesztés és a motoroptimalizálás már görgős padon készülhetett. Ez a mérőpad még egy ún. stacioner mérőpad volt, ami arra tökéletes volt, hogy az autót bizonyos terheléseken szimulálva pontosan beállítsuk és az új fejlesztéseket és a versenysport autókat beállítsuk.

2009

Egy új teljesítménymérő fékpad került beüzemelésre. Ez egy komplett teljesítménymérésre és fékmérésre is alkalmas mérőpad volt, ami tudta mérni a motor teljesítményét, nyomatékát a főtengelyen is és alkalmas volt fékhatás mérésére is. Ezzel a mérőpaddal, már jóval hatékonyabban lehetett dolgozni és a beállításokat finomítani. A felvett teljesítmény görbe alapján nagyon jól nyomon lehetett követni az autó működését. Természetesen az egyéb diagnosztikai és programozó műszerek fejlesztése sem állt le, folyamatosan szerezzük be a legújabb technikákat, hogy mindig naprakészek lehessünk, lépést tartva a fejlődő autótechnikával.

2016

Üzembe helyeztük az új SYNCHRO 4×4 teljesítménymérő fékpadunkat. Magyarországon ez az első és eddig egyetlen ilyen 4WD teljesítménymérő DYNO pad. Miben különbözik és mivel tud többet, mint egy hagyományos 4×4 fékpad?
Abban, hogy ez a pad egy úgynevezett szinkronizált teljesítménymérő pad, azaz a két görgőpár mechanikusan összezárható, így a hajtatlan kerekek is meghajthatók a mérés során. Lényegében olyan, mintha kint az úton mennénk az autóval.

Mi a filozófiánk?

Minden munkánknál eltökélten törekszünk a tökéletesen optimalizált beállításra. Célunk mindig az elégedett Ügyfél és egy tökéletesre hangolt autó. Ha a kettő összhangban van, akkor mi is elégedettek vagyunk.

18+ év chiptuning tapasztalat
2006 óta DYNO padon fejlesztünk
Az egyik legrégebbi chiptuning műhely vagyunk, akik teljesítménymérő padot használtak a kezdetektől, így az egyik lagnagyobb mérési tapasztalattal rendelkezünk.
Folyamatos műszeres kontroll az optimalizálás során
Egyedi beállítások
Autóra szabott teljesítmény
Maximális figyelem minden autónál
Garancia

Chiptuning filozófiánk

Számunkra elsődleges fontosságú egy tartós, biztonságos beállítás. Ennek nagyon fontos „kelléke” a műszeres kontroll és teljesítménymérés a különböző munkafolyamatoknál. Így a kezdetektől arra törekedtünk, hogy az Ügyfelek visszajelzései mellett, egy precízebb mérési rendszert hozzunk létre, amely objektív visszacsatolást ad a beállított adatokról. Ennek megfelelően a sok egyéb műszer mellett a teljesítménymérő pad lett az egyik legfontosabb mérőműszerünk.

2006 óta használunk teljesítménymérő fékpadot. „Abban az időben itt Magyarországon csak elvétve találtál olyan helyet, ahol teljesítménymérést is kínáltak a chiptuning mellé.”

Cégnév: Autó Eco Tuning Kft
Cím: 2435 Tát Törökvész utca 21
Telefon: +36-208-069-818

E-mail: info{kukacjel}aet.hu
Internet: www.ecotuning.hu
Cégjegyzékszám: 11 09 012411
Adószám: 13935971-2-11

Chiptuning garancia