Toyota-Lexus szoftveres CHIPTUNING
Toyota-Lexus szoftveres CHIPTUNING
PiggyiBack ECU Denso rendszerekhez
Egy elég drága megoldás : PiggyiBack ECU Denso rendszerekhez szerencsére már a múlté

[nimbus_info_box font_color=”ffffff” top_color=”009DFF” bottom_color=”022852″ mid_color=”005ABF” border_color=”022852″]Ezt is megélhettük végre. A várva várt megoldás megszületett. „A japán autótípusok szoftveres chiptuningja LEHETETLEN” – mítosz végre kezd teljesen MEGDŐLNI! Az eddigi Mazda, Mitsubishi, Nissan típusok közé most már felsorakozott a TOYOTA és a testvérke LEXUS modellek is. Így most már ezek SZOFTVERES CHIPtuningja is megoldható.[/nimbus_info_box]

Mint ismert, ezek a Toyota Denso rendszerek eddig megoldhatatlan feladatnak tűntek, így maradt a fél/töredék megoldás a tuningbox. Ezek működését és hatásfokát ugyebár ismerjük. A lehetséges teljesítmény töredékét tudják csak előcsalni, azt is gyakran csak füstölés és a befecskendező rendszer túlzott megterhelése árán. (Gondoljunk csak a Rail tuningboxokra!).

PiggyBack ECU bekötése az eredeti motorvezérlőbe
„Tuningbox” megoldás: PiggyBack ECU bekötése az eredeti motorvezérlőbe

A drágább kategóriás tuningboxokhoz pedig ezekhez a típusokhoz horror áron lehetett hozzájutni, de ezek hatékonysága is messze alulmaradt a várt teljesítménytől. (Ezekről a ún. Piggyback vezérlőkről már írtam egy régebbi cikkben, lényegében egy komplett plussz vezérlőegység, „ráakasztva” az eredeti motorvezérlőre). FIGYELEM!!! Ha eddig még nem tetted meg, akkor most szabadulj meg ezektől a tuningboxoktól, mert mostantól már megoldható a Toyota és Lexus Denos modellek rendes SZOFTVERES CHIPTUNINGJA! A régi tuningboxok hamaraosan csak a töredékét fogják érni!

 

TOYOTA és LEXUS Szoftveres Chiptuning FÉKPADI beállításokkal
TOYOTA és LEXUS Szoftveres Chiptuning FÉKPADI beállításokkal

TELJESÍTMÉNYMÉRŐ fékpadon fejlesztett Toyota és Lexus CHIPTUNINGot kínálunk. A több hetes fékpadi fejlesztések a célegyenesbe jutottak. Minden új rendszernél/új autónál a fejlesztési szakasz sok időt és rengeteg teljesítménymérést igényel. Ez a DENSO rendszerek chiptuning fejlesztésénél kicsivel még időigényesebb feladat, mint egy hagyományos Bosch, vagy Siemens rendszer esetén és jóval nagyobb tudást és tapasztalatot igényel. A Mazda és Nissan modellek fejlesztésénél szerzett tudás most jól jött, ki is tudtuk használni a szerzett tapasztalatokat. Lényegében a legtöbb 2003/2004-től gyártott Toyota és Lexus Denso rendszere most már szoftveresen chiptuningolható!

Hamarosan bővítjük az online adatbázisunkat ezekkel a típusokkal is. Addig is emailben lehet érdeklődni, pontos típus, motorszám megadásával.