Tudod milyen elven működik? Vagy vakon elhiszed, amit a reklámok mondanak?

Figyelem! Szókimondó szövegek a Tuningbox tuningdoboz működéséről

Figyelem! Szókimondó szövegek a tuningbox működéséről.:-)

Tudod hogy működik?

Ezen az oldalon gyűjtöttük kategóriába a különböző tuningbox típusokat, rövid ismertetővel. Figyelem!!! A működési ismertetőben NEM a szokásos marketing dumát fogod találni, hanem a technikai működését és a motorra gyakorolt hatást.

Tuning doboz beszerelés

Csak összedugod a csatlakozókat és kész is. Egyszerűen hangzik igaz? Nem kell az a sok hűhó a műszerekkel, meg a teljesítményméréssel. A Tuningdoboz annyira intelligens, hogy magától tud mindent.

Tuningbox árak.

Az árpaletta nagyon széles, találsz „nagyon olcsó” és jó drága berendezést is, ám a drága verzióban nagyon gyakran csak a márkanevet, vagy a szép matricát fizeted meg.

Csak beszereled és már ott is az ajándék teljesítmény.

A mérési tesztekből, majd láthatod, hogy az ígért teljesítmények, gyakran nagyon távol állnak a valóságtól.

Nem lebeszélni fogunk a tuningbox használatáról, hanem megismertetjük veled a működését, hogy ennek ismeretében tudjál dönteni.

Megtettük, amit általában, vagy legtöbbször soha nem tesznek meg tuningbox beszereléskor. Röviden: mértünk! Ha nem világos, mi is az a tuningbox, akkor itt tudsz olvasgatni >>> Lényegében ez az a kis dobozka, amit beszerelnek az autóba, teljesítmény növekedés és fogyasztás csökkenés reményében. Most biztos fogom kapni megint a válaszokat: “Nekem van és nagyon jó”, “Nekem van és meg vagyok vele elégedve”, “Nekem van és érezhető a teljesítmény növekedése”, “Nekem kevesebbet fogyaszt és jobban megy”, “Nekem van és +30LE és +70NM az új teljesítménye”, stb…stb… a szokásos reakciók.

Tudom, tudom, nem a száraz adatok és tények számítanak, hanem amit érzel haver, tudod a fííííling. A számok, azok csak számok.

Akkor az én kérdéseim: “Le lett mérve a teljesítménye fékpadon, vagy csak úgy érzed?”, “Elmagyarázták a működését a beszerelt tuningboxnak?”, “Elmagyarázták a működési elve miatt a motorban lezajló folyamatokat?”, “Lemérték a motorban a releváns értékeket beszerelés előtt és után?”

Ahogy már az általános tuningbox ismertetőben írtam, ezek a kütyük, valamilyen értéket csalnak és a meghamisított adatokat küldik az autó számítógépe felé. Így a motor vígan működik, annak tudatában, hogy minden a beállított értékeknek megfelelően működik. A valóságban azonban már a beállított határokon túl is tud üzemelni az autó.

Az egyszerűbb 2-3 vezetékes kütyük (ezek ára kb.10.000-150.000Ft) általában a következő elven működnek. Válassz a lenti linkek közül a bővebb ismertetőhöz: